PRAGUE CITY GOLF RESTAURANT
V obou našich golfových areálech najdete v krásném prostředí na okraji Prahy restaurace, v nichž sezónu startujeme se zcela novým týmem. Chceme nabízet poctivou gastronomii i výjimečnou atmosféru všem, kdo zatouží po příjemném posezení v milém prostředí s dobrým jídlem a pitím. Náš koncept je založen na kvalitních surovinách, spolupracujeme s lokálními dodavateli a preferujeme domácí produkty.
Restaurace pod taktovkou týmu vedeném Lenkou Ondruškovou a šéfkuchařem Pavlem Švestkou jsou koncipovány tak, aby plnily nejnáročnější očekávání a plány při pořádání golfových turnajů, firemních či soukromých akcí.
Prezentace, oslavy, coffee-breaky nebo teambuildingové aktivity spojené s vynikající gastronomií nám nejsou cizí a víme, jak příjemně překvapit.
Plánujete podobnou akci? Obraťte se na nás, abychom vše společně vymysleli a ladili k Vaší naprosté spokojenosti.
Ať už s golfem nebo bez něj!
Restaurace s jedinečnou atmosférou, designovými interiéry, kombinované s panoramatickými výhledy do přírody a překrásného okolí našich resortů jsou výstavními prostorami sladěné s domáckou atmosférou a hřejivým pocitem péče. V našich restauracích chceme stavět na filozofii maximálního využívání lokálních surovin a místních dodavatelů, a také na sehraném týmu profesionálů, kuchařů i cukrářů, kteří ctí tradice řemesla, nebojí se inovovat, improvizovat a stále vzdělávat v oblasti kuchařského umění.
Věříme, že si v našich restauracích na své přijde každý, nabízíme široké spektrum jídel, které Vás nadchnou svou chutí i vzhledem. Sázíme na moderní a poctivou gastronomii, která má být zážitkem, nejen uspokojením prázdného žaludku. Samozřejmostí je zajištění občerstvení na všechny typy událostí – rautů, rodinných oslav, cateringu na firemní akce či turnaje či dokonalých svatebních tabulí. Připravíme Vám vše dle Vašich přání na míru pod taktovkou naší Lenky Ondruškové.
Našim kuchyním nově vládne šéfkuchař Pavel Švestka, který je mimo jiné součástí Národního týmu českých kuchařů. Jeho cesta k úspěchu vedla přes nejrůznější kulinářské a kuchařské soutěže, ale také nekončící prohlubování praxe a znalostí, nabírání zkušeností až do Mekky gastronomie Londýna. Tam začal pracovat pro restauraci Skylon přímo pod Londýnským okem, kde hlavní kuchařkou byla Kim Woodward, která pracovala i pro Gordona Ramseyho.
„Za 7 měsíců jsem se tam naučil víc než za 4 roky v českých restauracích – především to, že všechny suroviny musí být čerstvé a je potřeba k nim mít potřebnou úctu,“ vzpomíná.
Postupně se zdokonaloval, změnil místo a po návratu do Česka začal budovat kariéru v Praze, pracoval například pro tradiční značku Bistro Jan Paukert.
© 2023 Prague City Golf. Všechna práva vyhrazena.