Restaurace PCG – koncept a tým

ÚCTA K ŘEMESLU I SUROVINÁM

V obou našich golfových areálech najdete v krásném prostředí na okraji Prahy restaurace nabízíme poctivou gastronomii i výjimečnou atmosféru všem, kdo zatouží po příjemném posezení v milém prostředí s dobrým jídlem a pitím. Náš koncept je založen na kvalitních surovinách, spolupracujeme s lokálními dodavateli a preferujeme domácí produkty.

Myšlenkou našich restaurací je, aby plnily nejnáročnější očekávání a plány při návštěvách všech milovníků poctivé gastronomie i pořádání veškerých eventů – golfových turnajů, firemních či soukromých akcí. Vánoční večírky, oslavy, svatby, firemní akce, teambuildingové aktivity nám nejsou cizí a víme, jak příjemně překvapit. Zajistíme občerstvení pro rauty, připravíme catering na firemní akce, dokážeme přichystat dokonalé svatební tabule. Plánujete podobnou akci? Obraťte se na nás, abychom vše společně vymysleli a ladili k Vaší naprosté spokojenosti.

Restaurace s jedinečnou atmosférou, designovými interiéry, kombinované s panoramatickými výhledy do přírody a okolí našich resortů jsou výstavními prostorami sladěné s domáckou atmosférou a hřejivým pocitem péče. V našich restauracích stavíme na sehraném týmu profesionálů, kuchařů i cukrářů, kteří ctí tradice řemesla, nebojí se inovovat, improvizovat a stále vzdělávat v oblasti kuchařského umění.

Věříme, že si v našich restauracích na své přijde každý, nabízíme  široké spektrum jídel, které Vás nadchnou svou chutí i vzhledem.

Připravíme Vám vše dle Vašich přání na míru, neváhejte nás kontaktovat.

Koncept našich restaurací vytvořil a také je řídí Zdeněk Křížek 

Jeho kuchařská kariéra začala v hotelu Jalta, kde ve zdejší restauraci měli jako první v té době teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů.

Působil v Amsterdamu, v Londýně absolvoval stáže u Hestona Blumenthala či Daniela Bouluda, s asijskou kuchyní pracoval i v Japonsku, Hongkongu, Kuala Lumpur, Singapuru či v Thajsku. Několik let pracoval jako Executive Culinary Chef​ pro síť Orea Hotels & Resorts, následně založil a rozvíjel projekt SenSa Bistro.

Nyní se pod jeho taktovkou rozvíjejí restaurace Prague City Golf v Lipencích i Vinoři.