Restaurace Soul.ad Zbraslav & Vinoř – koncept a tým

SOUL.AD – TO JE ÚCTA K ŘEMESLU I SUROVINÁM

V golfových areálech Prague City Golf na Zbraslavi a ve Vinoři najdete restaurace s názvem Soul.ad.

V restauracích Soul.ad Zbraslav i Vinoř nabízíme poctivou gastronomii i výjimečnou atmosféru všem, kdo zatouží po příjemném posezení v milém prostředí s dobrým jídlem a pitím. Náš koncept je založen na kvalitních surovinách, spolupracujeme s lokálními dodavateli a preferujeme domácí produkty.

Myšlenkou našich restaurací je, aby plnily nejnáročnější očekávání a plány při návštěvách všech milovníků poctivé gastronomie i pořádání veškerých eventů – golfových turnajů, firemních či soukromých akcí. Vánoční večírky, oslavy, svatby, firemní akce, teambuildingové aktivity nám nejsou cizí a víme, jak příjemně překvapit. Zajistíme občerstvení pro rauty, připravíme catering na firemní akce, dokážeme přichystat dokonalé svatební tabule. Plánujete podobnou akci? Obraťte se na nás, abychom vše společně vymysleli a ladili k Vaší naprosté spokojenosti.

Restaurace s jedinečnou atmosférou, designovými interiéry, kombinované s panoramatickými výhledy do přírody a okolí našich resortů jsou výstavními prostorami, jenž ladí s domáckou atmosférou a hřejivým pocitem péče. V našich restauracích stavíme na sehraném týmu profesionálů, kuchařů i cukrářů, kteří ctí tradice řemesla, nebojí se inovovat, improvizovat a stále vzdělávat v oblasti kuchařského umění.

Věříme, že si v našich restauracích přijde na své každý. Nabízíme  široké spektrum jídel, které Vás nadchnou svou chutí i vzhledem. Připravíme Vám vše dle Vašich přání na míru.

Neváhejte nás kontaktovat. Rezervace pro restauraci Lipence/Zbraslav, tel: 778 718 400 / ulice Oddechová 886, Praha 5. 

 

Koncept našich restaurací vytvořil a také je řídí Zdeněk Křížek

Jeho kuchařská kariéra začala v hotelu Jalta, kde ve zdejší restauraci měli jako první v té době teppanyaki – japonský speciální stůl s grilovací deskou pro úpravu jídel přímo před zraky hostů.

Působil v Amsterdamu, v Londýně absolvoval stáže u Hestona Blumenthala či Daniela Bouluda, s asijskou kuchyní pracoval i v Japonsku, Hongkongu, Kuala Lumpur, Singapuru či v Thajsku. Několik let pracoval jako Executive Culinary Chef​ pro síť Orea Hotels & Resorts, následně založil a rozvíjel projekt SenSa Bistro.

Nyní se pod jeho taktovkou rozvíjejí restaurace Soul.ad v Lipencích i na Vinoři.

 

Krásné prostředí v restauracích Lipence a Vinoř. Místo pro vás i vaše akce, nejen ty golfové.